Фото

04.05.2024 року Отець Роман провів службу в нашому центрі за участю працівників та пацієнтів. Кожного разу він приходить коли його запрошують і коли він дуже потрібний. Його слово дуже важливе, він освятив паски та куліші. ВІТАЄМО ВСІХ З ВЕЛИКОДНІМИ СВЯТАМИ!
Возможно, это изображение 11 человек
Возможно, это изображение 9 человек
Зі святом, з Днем вишиванки! Українські традиції – одні з найкрасивіших у світі. І в наших з вами силах поширити їх, розповісти про них всьому. Одягайте свої вишиванки та нехай весь світ побачить, як прекрасна наша Україна і її символи!
Встає над світом щире сонце вранці
І землю гріє променем ясним.
А я іду по світу в вишиванці.
Я – українець! І горджуся цим!
                                         
                               
 
14.10.2022   14 жовтня, православні та греко-католики відзначають Покрови Пресвятої Богородиці. Це одне з найважливіших свят у християнській традиції. Його повна назва – Покрова Пресвятої Владичиці нашої Богородиці і Приснодіви Марії.                                                                                              

День захисників і захисниць України — державне свято України

             

Отець Роман провів службу в нашому центрі за участю працівників та пацієнтів. Кожного разу він приходить коли його  запрошують і коли він дуже потрібний. Його слово дуже важливе. Він пройшов по всіх палатах відділення і окропив свяченою водою всіх пацієнтів і працівників. Такі заходи дуже потрібні і ми їх дуже чекаємо. Велика подяка за таке ставлення до нашого центру. ВІТАЄМО  ВСІХ ІЗ  СВЯТАМИ!

                                            

                     

_________________________________________________________________________________

30.09.2022 Тридцятого вересня День Віри, Надії, Любові. До нашого центру завітали учасники Лебединського Будинку Культури. Вони привітали душевними піснями наших працівників та пацієнтів, яким дуже потрібні такі заходи. Ми дуже вдячні за таку турботу. Бажаєм щастя неземного, любові щирої міцної, надії не втрачати і душевну віру мати! Миру, Добра, Спокою!

                                  

         

_____________________________________________________________________________

19.08.2022  Дев’ятнадцятого серпня є свято Преображення Господнього, або Спаса. Це народне свято східних слов’ян відоме з давньоруських часів. Отець Роман провів службу в нашому центрі за участю працівників та пацієнтів. Були освячені яблука. Ми дуже вдячні за таке ставлення до наших пацієнтів, за те що дуже часто навідують нас і не тільки на свята.

                                               

                                          

 

______________________________________________________________________________

2022-05-27